Comanda
Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate. Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi (descrisi drept Pasul 1-4) trebuie urmati: 
Pasul 1 – selectarea evenimentului si a biletelor din categoriile de bilete disponibile. 
Pasul 2 – selectarea metodei de plata si introducerea datelor personale. 
Pasul 3 – sumarul datelor, controlul final, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii. 
Pasul 4 – confirmarea comenzii de catre Top Europe Events.

Top Europe Events Carefree - dreptul de retragere

Inainte de realizarea unei comenzi online, clientii ne pot contact prin e-mail la contact@topeuropeevents.com si pot alege serviciul Carefree, serviciu ce le ofera posibilitatea, contra 5,5 % din valoarea totala a biletelor, de a cere returnarea contravalorii acestora. Returnarea se poate face integral - optiune valida cu cel putin 14 zile inainte de inceperea evenimentului - sau 50% din valoarea biletelor (optiune valida intre 13 si 7 zile inainte de inceperea evenimentului).
Serviciul Top Europe Events Carefree nu se poate adauga DUPA finalizarea comenzii. 


Plata
Biletele care au fost comandate pot fi platite prin credit card, Paypal, transfer bancar sau prin numerar la intrarea in sala in limita locurilor disponibile. Fiecare bilet este valid numai dupa ce plata integrala a fost efectuata. 

Pentru platile cu cardul beneficiarul tranzactiei este Top Europe Events BE 0692 888 519, Ter Heydelaan 250 Bus 5 2100 Deurne , Antwerpen, Belgia.


Livrare, Manipulare
Biletele nu pot fi utilizate impropriu sau dublate. Accesul la eveniment se face dupa principiul primului sosit. Biletul autorizat primul este considerat valid. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis. Prin utilizarea biletului ca forma de acces, cumparatorul accepta implicit termenii si conditiile de utilizare impuse de organizator si regulile proprii locului de desfasurare a evenimentului. 


Anulari, modificari, returnari
Top Europe Events va face toate eforturile pentru a returna banii in caz de anulare. In cazul returnarilor, pretul tiparit pe bilet va fi returnat integral. Pretul include deja taxele de vanzare anticipata si de sistem. Alte posibile taxe aditionale (costuri legate de metodele de plata, costuri de call center etc) nu pot fi sub nicio forma returnate. Biletele pot fi returnate DOAR prin punctul de vanzare de unde au fost achizitionate.. 

In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, nicio alta cheltuiala adiacenta (de transport, cazare, taxe de livrare sau alte taxe) nu va fi returnata. In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, Top Europe Events isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare este un serviciu voluntar al Top Europe Events si se poate realiza prin telefon sau pe cale electronica, prin e-mail sau sms, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte. 

Protectia datelor
Utilizatorul accepta ca datele furnizate de el sa fie procesate electronic de catre Top Europe Events in vederea executarii contractului. De asemenea, utilizatorul este de acord ca datele sale sa fie folosite in limitele impuse de lege pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Utilizatorul este informat ca acest accept poate fi revocat in orice moment.

Scopul, locul de jurisdictie, legea aplicabila 
Locul de jurisdictie este curtea competenta din Antwerpen, iar pentru consumatorii privati, curtea competenta locala. Legile aplicabile sunt legile din Belgia.