Comanda
Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate. Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi (descrisi drept Pasul 1-5) trebuie urmati: 
Pasul 1 – selectarea evenimentului si a biletelor din categoriile de bilete disponibile. 
Pasul 2 – selectarea metodei de livrare/ridicare. 
Pasul 3 – selectarea metodei de plata si introducerea datelor personale. 
Pasul 4 – sumarul datelor, controlul final, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii. 
Pasul 5 – confirmarea comenzii de catre Top Europe Events.

Top Europe Events Carefree - dreptul de retragere

In momentul in care se realizeaza o comanda online, clientii pot alege serviciul Carefree, serviciu ce le ofera posibilitatea, contra 5,5 % din valoarea totala a biletelor, de a cere returnarea contravalorii acestora. Returnarea se poate face integral - optiune valida cu cel putin 14 zile inainte de inceperea evenimentului - sau 50% din valoarea biletelor (optiune valida intre 13 si 7 zile inainte de inceperea evenimentului).
Serviciul Top Europe Events Carefree nu se poate adauga DUPA finalizarea comenzii. 
Pentru mai multe detalii accesati sectiunea de AJUTOR.

Plata
Biletele care au fost comandate pentru livrare/ridicare pot fi platite prin credit card, transfer bancar sau prin numerar/card la sediul central Top Europe Events. Fiecare bilet este valid numai dupa ce plata integrala a fost efectuata. 
Taxa Administrare Comanda - in valoare de 2% din contravaloarea comenzii se aplica pentru toate comenzile care sunt realizate online pe site-ul topeuropeevents.com si care necesita prelucrare si asistenta ulterioara pentru finalizarea lor. 
Taxa de administrare comanda se aplica la comenzile platite prin card sau transfer bancar.

Pentru platile cu cardul beneficiarul tranzactiei este Top Europe Events BE 0692 888 519, Ter Heydelaan 250 Bus 5 2100 Deurne , Antwerpen, Belgia.
Operatul de plati care realizeaza operatiunile bancare este compania


Livrare, Manipulare
Biletele sunt trimise prin curier rapid dupa efectuarea platii; riscul ii revine integral cumparatorului. Top Europe Events nu accepta nicio responsabilitate privitoare la biletele ce au fost livrate in conditii normale catre cumparator. Reclamatiile privitoare la deteriorarea sau neprimirea biletelor nu pot fi directionate catre Top Europe Events. In cazul pierderii biletelor, nu se pot emite alte bilete care sa le inlocuiasca pe cele pierdute. Biletele nu pot fi utilizate impropriu, copiate sau schimbate. Accesul la eveniment se face dupa principiul primului sosit. Biletul autorizat primul este considerat valid. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis. Prin utilizarea biletului ca forma de acces, cumparatorul accepta implicit termenii si conditiile de utilizare impuse de organizator si regulile proprii locului de desfasurare a evenimentului. 


Anulari, modificari, returnari
Top Europe Events va face toate eforturile pentru a returna banii in caz de anulare. In cazul returnarilor, pretul tiparit pe bilet va fi returnat integral. Pretul include deja taxele de vanzare anticipata si de sistem. Alte posibile taxe aditionale (costuri de livrare, costuri legate de metodele de plata, costuri de call center etc) nu pot fi sub nicio forma returnate. Biletele pot fi returnate NUMAI la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate sau, in cazul comenzilor telefonice, prin fax sau online, prin trimiterea lor prin posta la sediul central Top Europe Events, impreuna cu numele, numarul de cont, banca si codul bancar necesare pentru returnarea contravalorii acestora, dar numai in cazul in care acest lucru nu contravine termenilor si conditiilor impuse de organizator sau de locul de desfasurare. 

Returnarea biletelor la punctele de vanzare poate incepe cel mai devreme la o saptamana dupa anuntul oficial de anulare a evenimentului. Detinatorii de bilete print@home vor primi suma platita deja pe bilete, fara alte pretentii ulterioare, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala. Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.
In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, nicio alta cheltuiala adiacenta (de transport, cazare, taxe de livrare sau alte taxe) nu va fi returnata. In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, Top Europe Events isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare este un serviciu voluntar al Top Europe Events si se poate realiza prin posta sau pe cale electronica, prin e-mail sau sms, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte. 

Protectia datelor
Utilizatorul accepta ca datele furnizate de el sa fie procesate electronic de catre Top Europe Events in vederea executarii contractului. De asemenea, utilizatorul este de acord ca datele sale sa fie folosite in limitele impuse de lege pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Utilizatorul este informat ca acest accept poate fi revocat in orice moment.

Scopul, locul de jurisdictie, legea aplicabila 
Locul de jurisdictie este curtea competenta din Antwerpen, iar pentru consumatorii privati, curtea competenta locala. Legile aplicabile sunt legile din Belgia.