RAZI IMPREUNA CU CEI DRAGI IN FRANTA!

O seara plina de stand-up comedy pe 26 ianuarie 2019 ora 18:00 la Théâtre de l’Atelier, 1 place Charles Dullin 75018 Paris!

standup comedy ianuarie 900.jpg

Ro Uk Media si Top Europe Events prezinta:

Cei mai indragiti actori din binecunoscutul serial Las Fierbinti vin in Franta cu un spectacol extraordinar de Stand up Comedy!

Mihai Bobonete si Adrian Vancica  vor fi prezenti in paris pe 26 Ianuarie 2019,cu cele mai bune glume de cand s-a inventat acest tip de comedie.

In deschidere va fi Radu Isac,un actor senzational,care uimeste Regatul Unit prin prestatiile sale in limba engleza.

Locurile sunt Limitate si de aceea va rugam sa cumparati biletele din timp pentru a nu fi dezamagiti.

Atentie!!!

Acesta este un spectacol de stand up comedy!!! Daca apar manifestari neplacute va rugam sa consultati medicul dumneavoastra!! (Se lasa cu dureri de maxilar si burta!!! )

Biletele Meet and Greet va dau posibilitatea sa faceti fotografii si sa schimbati cateva vorbe cu cei trei actori ,dupa spectacol. 

Accesul la sesiunea de Meet & Greet cu cei trei actori are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la spectacol.

Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la una din cele 3 categorii disponibil pe site ul topeuropeevents.com sau roukmedia.com.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

Tel : +447595589485 (Florin - tour manager)

TeL :+33695456869 (ORGANIZATOR)

Mail: office@roukmedia.com

sau mesaj pe pagina Ro Uk Media

Intrarea in sala se va face la ora 17:30

Accesul persoanelor sub 18 Ani strict Interzis!!

Va asteptam cu drag!!

In atenția iubitorilor de comedie,acest anunț este cat se poate de serios.

Cu mare părere de rău vă anunțăm că în urma unei operații suferite acum 2 zile,actorul Mihai Bobonete nu poate fi prezent la spectacolele programate in weekend ul viitor.

Ne-a făcut promisiunea de a face un show special atât la Paris cât și la Brussels,imediat după recuperare,iar toți cei care au cumpărat bilete pt 26-27 ianuarie,vor avea prioritate la acest eveniment.(veti fi anuntati pe email imediat cum rezervam salile)

Din respect pentru persoanele care si au facut planuri special pentru a participa la aceste evenimente,spectacolele vor avea loc in datele si la orele stabilite anterior!!

In acest fel, ne arătăm solidaritatea și aprecierea fata de ceilalți actori,iar pt a completa timpul programului, Mihai Bobonete va fi inlocuit cu Constantin Bojog(Costel),unul din cei mai buni actori de stand up din Romania.

Va mulțumim pentru înțelegere și vă asteptam cu drag!

Echipa Ro Uk Media si Top Europe Events