VEZI Gasca Zurli in GERMANIA FRANKFURT PE 23 iunie!

O zi plină de bucurii alături de cei dragi duminică 23 iunie ora 11:00!

Locatia: CineStar Frankfurt Mainzer Landstraße Saal7, adresa: Mainzer Landstraße 681, 65933 Frankfurt am Main, Germania!

PUTETI INTRA IN POSESIA BILETELOR DUMNEAVOASTRA LA INTRAREA IN SALA SAU IN CATEVA MINUTE FOLOSIND BUTONUL DE MAI JOS:

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume plină de bucurii și zâmbete, iar fiecare poveste pusă în scenă oferă un adevărat spectacol al imaginației. Copiii și părinții învață împreună lecții importante care îi vor ajuta să construiască relații de prietenie, află ce este generozitatea, învață să fie mai buni unii cu alții.

Cu aproape 600.000 de abonați pe canalul de YouTube, cu zeci de mii de spectatori în sălile de spectacol, Gașca Zurli îi poartă atât pe cei mici, cât și pe oameni mari într-un adevărat carusel emoțional.

Spectacolele Găștii Zurli sunt despre bucuria care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Noi am transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginației, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună și mai frumoasă.

Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea.

Cu fiecare poveste pe care o transpune pe scena, Gașca Zurli reușește de fiecare dată să surprindă publicul cu o idee nouă, absolut originală, o poveste autentică, presărată cu cântece pline de enrgie și versuri pe gustul celor mici și celor mari.