RAZI IMPREUNA CU CEI DRAGI IN PARIS!

Te asteptam cu drag astazi duminica 7 octombrie 2018 ora 19:30 la Apollo Theatre, Paris, adresa: 18 Rue du Faubourg du Temple, 75011

VA ASTEPTAM LA URMATOARELE SPECTACOLE DIN FRANTA:

700 Horatiu Malaele Paris.jpg

Cu sarm, inteligenta si umor, Horatiu Malaele va face o noua demonstratie de virtuozitate in spectacolul “Sunt un orb”, asa cum trebuie sa fie un bun show de improvizatie.

Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi antreneaza spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat.

Probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani – asa cum il descrie Ion Caramitru, Horatiu Malaele este intr-o perpetua cautare si de aceea niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu este similara cu precedenta.

Dupa mai bine de zece ani de la prima punere in scena a recitalului intitulat sugestiv – ”Sunt un orb”, Horatiu Malaele se prezinta acum in fata dumneavoastra sub imprejurarea extrem de favorabila cu care deja ne-a obisnuit, ”pericol de ras in hohote”.

Spectacolul este unul dintre zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand.

Horatiu Malaele.png
Spectacolul ‘Sunt un orb’ cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra
— Horatiu Malaele

Sunt prezente de asemenea multitudinea de momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, deliciul reprezentatiilor sale.

Acestea sunt doar cateva dintre promisiunile unui spectacol de gala, in cursul caruia poeti atat de diferiti ca stil sau gandire, vor fi deslusiti, cu naturalete si in cheie proprie, de geniul comic Horatiu Malaele.

Se aplica automat 10% reducere pentru grupuri de minim 6 persoane si 15% pentru grupuri de minim 10 persoane!

Contactati-ne oricand prin e-mail: contact@topeuropeevents.com sau pe Facebook pe pagina www.facebook.com/topeuropeevents