Bruxelles: Fata din curcubeu, DE: Lia Bugnar Cu: Ilona Brezoianu

DUMINICA 15 SEP. 2019 ORA 17:00 LA W-HALLL AUDITORIUM, ADRESA: AVENUE CHARLES THIELEMANS 93, 1150 WOLUWE-SAINT-PIERRE, BRUXELLES BELGIA!

900 poster fata din curcubeu bruxellesv3.jpg

“Fata din Curcubeu’’, show-ul scris și regizat de Lia Bugnar, face furori încă din 2012, iar în ultimii ani a fost premiat la multe dintre festivalurile de teatru din București și din România.  De asemenea, cu acest rol, tânăra și deosebit de talentata Ilona Brezoianu a cucerit inimile juriului Undercloud, unde în 2016 a fost desemnată cea mai bună actriță. 

Fata din Curcubeu este unul dintre oamenii care reușește să te poarte prin toate emoțiile, amintindu-ți în fiecare secundă că viața ta, așa cum e ea, nu-i deloc lipsită de noroc.  

Un show în care o femeie a străzii își spune povestea celor care trec pe lângă ea fără să o asculte. "Curcubeu" este un cinematograf în care această femeie își duce clienții, fiind prea săracă pentru a închiria o cameră la hotel. Povestea vieții ei (pe care pare să o spună iar și iar, deși nimeni nu are răgazul să o asculte) este surprinzătoare si plină de referințe cinematografice dobândite involuntar în timp ce practică cea mai veche meserie din lume, întreruptă pe alocuri de cântece pe care tot ea le interpretează. Calitatea spectacolului stă in simplitate, frumusețea poveștilor și capacitatea actriței de a trece cu ușurință de la comedie la dramă și înapoi, într-un du-te - vino emoțional, absolut catharsizant pentru spectator.